Köksmaskiner

Köksmaskiner bäst i test

Olika köksmaskiner finns idag för nästan varenda liten aktivitet i ett kök. Den traditionella matberedaren har fått otaliga tekniska finesser och blivit både köksassistent och köksmaskin. Tittar man på köksmaskiner bäst i test känner vi igen märken som Kenwood, Smeg, Bosch och KitchenAid. Köksmaskiner bäst i test jämför allt från styrka om man bearbetar tunga degar, stänkskydd, antal vispar som ingår. volym, stadighet och övriga inbyggda säkerhetsfunktioner. Design är också något som blivit viktigare då detta är en maskin som ofta står framme om den används mycket.

Göra egen läsk och mineralvatten

Många maskiner erbjuder funktioner som du kanske inte använder eller inte behöver. Om du inte finner köksmaskiner på rea kan det vara bra att ha detta i åtanke, så man inte betalar för något men inte behöver till att börja med. Med en bra köksassistent och kvalitativa köksknivar kan man klara det mesta i köket. En ny populär present är en kolsyremaskin. Många finner drycker med kolsyra läskande och föredrar detta framför vatten. På så vis kan man göra sin egen läsk eller göra vad man redan dricker lite bubbligare.

Köksmaskiner för bak och andra nyttigheter

Att kunna ta tillvara på färsk frukt och grönsaker på nya roliga vis är något alla nya typer av köksmaskiner är bra på. Med en stavmixer kan man göra allt från grädde till exotiska fruktmixar. Bortsett från smoothies kan denna maskin användas till att göra pesto, avokadomousse med olika smaker, hemmagjord majonnäs och mycket annat. Gillar man nybakat bröd på morgonen kommer en bakmaskin komma väl till pass. Visst kan man knåda och baka själv, men att kunna ställa in den på en exakt tid och känna lukten redan medans man gör kaffet gör detta till en kär favorit. Hitta din bästa maskin i köket till ett bättre pris här och få den levererad direkt hem!