Kaffebryggare

Kaffebryggare bäst i test

Letar man en ny kaffebryggare kan en bra början vara att kika på kaffebryggare bäst i test. Här jämför man allt från hur många koppar som kannorna rymmer, hur väl temperaturerna hålls, generell säkerhet och design. Bland de generella kaffebryggarna är det holländska Moccamaster som sticker ut. I över 50 år har de specialiserat sig på att göra dessa bryggare för hand och inget annat. Denna maskin har kopparkomponenter vilket gör att temperaturerna hålls väldigt väl och den alltid brygger ett kvalitativt kaffe. Många köper den därför gärna även om den kostar lite mer.

Termoskanna och kaffekvarn

Det senaste inom kaffe och tebryggare är kaffebryggare med termos. Termoskannan bibehåller värmen längre än en glaskanna och fungerar perfekt att ta med ut på altanen, eller in i ett annat mötesrum. Många nyare kaffebryggare har även en inbyggd kaffekvarn, så det mals och bryggas i samma maskin. Gillar man specifika kaffebönor är detta idealiskt. Designen har också blivit viktigare och bland annat italienska märket Smeg erbjuder sina kaffebryggare i retrodesign. Har man en designad maskin kan det vara snyggt att även hitta köksredskap som matchar.

Kaffebryggare till bra priser

Genom att köpa sin kaffebryggare online kan man ofta spara lite, så att man antingen kan ha råd med en lite finare maskin eller helt enkelt kunna köpa något extra. Viktigt att tänka på när man köper kaffebryggare, eller andra typer av köksmaskiner, är att köpa bara det man behöver. Många kostar mer på grund av diverse extra funktioner som man kanske aldrig kommer använda. Föredrar man espresso är det kanske en espressomaskin man ska investera i istället, eller lever man ensam behöver man kanske inte en extra stor kaffekanna som rymmer sexton koppar? Hitta det som är rätt för just dig och få det skickat direkt hem i brevlådan!