Baka den perfekta pizzan eller surdegsbrödet med det svensktillverkade runda bakstålet från Gourmetstål. Få upp en yttemperatur på stålet om 400 grader genom att utnyttja ugnens grillelement på maxeffekt och skapa din egna bakugn! Stålet kan inte gå sönder eller sprick till skillnad från en pizzasten, den har dessutom 18 gånger högre värmeledningsförmåga. Använd stålet som stekbord på din grill eller spishäll. Baka 1,5 liter deg eller 4-5 pizzor innan pizzastålet ska återfå värme i 10 minuter, sedan är det bara att fortsätta. Baka pizza på cirka 120 sekunder och tunnbröd på cirka 60 sekunder. Det svenska företaget Gourmetstål tillverkar alla stålprodukter med varmvalsat stål från Norrbotten och med sluttillverkning i Västerbotten. När du köper ditt gourmetstål ingår en praktisk tygkasse för förvaring och ett 40 sidors recept- och informationshäfte.